Inloggen

GRATIS DOWNLOADS


ps:

Heb jij een mailadres van hotmail of live? Dan zullen waarschijnlijk onze FODMAP dieetchecklijsten helaas niet aankomen of in je spambox terecht komen. Dus als je een @hotmail.com of @live.nl email hebt, dan kan het dus zijn dat je je afvraagt waar onze informatie blijft. Wij raden aan om een ander e-mailadres te gebruiken.

26 Responses to GRATIS DOWNLOADS

 1. Foodie Sigrid
  Foodie Sigrid 2 januari 2017 at 22:08 #

  Beste Els,
  het downloaden van de lijsten gaat gelukkig bijna altijd goed! Heeft u de lijsten inmiddels ontvangen?

  groet Sigrid

 2. Debbie 9 februari 2017 at 21:50 #

  Hallo,

  Ik sta al geregistreerd, maar ik ben door wisseling van telefoon de lijsten kwijt. Zou ik ze nog een keer opgestuurd kunnen krijgen?

  Groetjes

 3. Dries 15 maart 2017 at 11:07 #

  Hoi, ook mij lukt het niet meer de lijsten down te loaden (ik denk zelfs niet dat ik dat ooit deed).
  Kunt u mij deze ook nog eens doorsturen aub? (

  • Foodie Sigrid
   Foodie Sigrid 15 maart 2017 at 21:59 #

   Beste
   Wij hebben gisteravond een mail gestuurd (nieuwsbrief) met onderaan opnieuw de link naar de recent lijsten. Volgens onze gegevens heeft u deze mail ontvangen en geopend.
   groet

 4. Anneke 14 april 2017 at 11:10 #

  Hoi Sigrid,
  Ik heb hetzelfde probleem als de bovenstaande. In de mail die ik eerder heb ontvangen staat inderdaad een link, maar ik krijg een foutmelding (page not found) hierbij. Zou ik de recente lijsten kunnen ontvangen?

 5. Ida 7 juni 2017 at 15:30 #

  Voor mij ook aub. Download lijkt niet te werken. Bedankt voor jullie effort om deze site op te richten!

  • Foodie Sigrid
   Foodie Sigrid 7 juni 2017 at 20:20 #

   Ida, u krijgt de download nadat u heeft geklikt op een link in uw email. Heeft u een email ontvangen?

   groet

 6. Jo 12 juni 2017 at 19:28 #

  Ook ik ondervind het probleem dat mij gevraagd wordt te registreren terwijl ik al geregistreerd ben….

 7. Folco 14 juli 2017 at 20:08 #

  Vraagje: Ik kwam hier via een link in jullie artikel over Fructose-malabsorptie, (https://www.fodmapfoodies.nl/fodmap-dieet/fodmaps-in-de-voeding/fructose/) daar staat dat hier ook de Way of life lijst voor fructose te downloaden zou moeten zijn, maar die kan ik niet vinden, klopt dat?

  • Foodie Sigrid
   Foodie Sigrid 15 juli 2017 at 11:46 #

   Hoi Folco, dat klopt, we zullen de tekst aanpassen. De Way of Life lijsten zijn best lastig om te maken en daarom hebben we besloten deze alleen te sturen naar dietisten. Hoop voor je begrip. groet

 8. Eleonore 20 juli 2017 at 15:48 #

  Hallo,

  begrip dat de lijst niet meer te downloaden is, ik ben al blij dat jullie me mijn probleem hebben doen inzien! Zou ik kunnen starten met de lijst wat fruit betreft die ok en minder ok is overeenstemt met die van fodmapdieet?
  Ik heb lang gedacht dat het een histamine intolerantie was! Wat het misschien nog wel is maar aan fructose intolerantie daar had ik nooit aan gedacht. De dingen gelijken (voor mij althans ) toch o zo sterk op elkaar.
  Nooit had ik aan ‘jicht’ gedacht door fructose… Als ik confituur eet heb ik een pijnlijke plek aan mijn voet (precies een eksteroog) idem met chocolade, honing, galiameloen.
  mijn heupen doen heel veel pijn na eten van chocolade, tomaten,
  verder heb ik jeuk na eten van oa kaas, kiwi, chocolade, tomaten….

  • Foodie Sigrid
   Foodie Sigrid 20 juli 2017 at 21:14 #

   Beste Elonore,

   De lijsten worden 1 x per mail verstuurd als download. Daarna sturen we ze regelmatig toe per mail als onderdeel van onze nieuwsbrieven.
   Wel fijn dat wij je hebben kunnen helpen!
   Je kan zeker starten met het fruit. Wellicht is het handiger om per groep te beginnen dus bijvoorbeeld niet alleen fruit maar ook de fructose als onderdeel van (bewerkte) producten, in honing, agavesiroop etc.

   groet en succes

 9. Shirley Smeekes 8 augustus 2017 at 15:11 #

  Wil graag de fodmaplijst downloaden .maar dat lukt me maar niet. Heb hem hard nodig. Ben deze hel aas kwijtgeraakt.

  • Foodie Sigrid
   Foodie Sigrid 13 augustus 2017 at 22:22 #

   Beste Shirley, de laatste lijsten sturen we altijd per mail. Het is handig als je je laatste mail van ons opent met de link naar de lijsten, deze is 6 juli verstuurd met als titel ‘Is pittig eten een trigger voor jou?’ Heel binnenkort komt per mail de allernieuwste lijsten, we zijn heel hard bezig deze te updaten.

 10. Foodie Sigrid
  Foodie Sigrid 7 september 2017 at 13:13 #

  U heeft de nieuwe lijsten gisteren ontvangen per mail!

 11. Foodie Sigrid
  Foodie Sigrid 3 oktober 2017 at 22:38 #

  Beste Astrid,
  Volgens onze gegevens heb je wel een bevestiging gekregen en de lijsten ontvangen, klopt dat? Groet Sigrid

 12. Foodie Sigrid
  Foodie Sigrid 3 oktober 2017 at 22:40 #

  Beste, ik snap niet helemaal wat je bedoelt?
  Als het goed is heb je gewoon de link ontvangen met de lijsten? Kan je anders de laatste mail naar ons doorsturen? Dan kunnen we per mail er naar kijken, gaat wat makkelijker. Graag naar info@fodmapfoodies.nl

 13. Nathalie 2 november 2017 at 18:56 #

  Hoi, ik krijg geen mail binnen en dus ook niet de lijsten. Kunnen jullie helpen?
  Blij met jullie site 😃👍🏽

 14. Harriet Jansen 18 november 2017 at 07:42 #

  Hai, ik ben mijn downloads kwijt, willen jullie aub nieuwe opsturen? Alvast bedankt! Gr Harriet

 15. Jacqueline 22 november 2017 at 21:39 #

  Super fijn! Hier heb ik echt wat aan, dankjewel!

Geef een reactie