Heerlijke Mexicaanse taco’s!

Heerlijke Mexicaanse taco’s!

Taco’s met Mexicaanse saus 6 personen

12 stuks taco shells (AH gemaakt van maïs, glutenvrij)Saus:
300 gram gezeefde tomaten (in pakje, knoflook vrij – uienvrij) Pommedo’r passata
¼ rode peper in ministukjes gesneden
zout
1 eetl suiker/rijststroop
Lactose vrije cremefraiche
350 gram rundergehakt
1 rode paprika
1 gele/groene paprika
1 blik mais
Verschillende roerbakgroenten: wortel, boontjes, het groene van de prei, bamboescheuten, cassave, (geen witte prei, geen ui, geen knoflook, geen koolsoorten)
Kruiden: 1 eetl komijn, ½ eetl gemalen venkelzaad, 1 eetl. paprikapoeder
Erbij op tafel:
Half zakje geraspte kaas
Paar blaadjes ijsbergsla

Zo maak je het:

1.Rundergehakt gaar bakken,
2.Groenten 1 minuut meebakken,
3.Bereid de taco’s volgens verpakking in oven
4.Alle andere ingrediënten van de saus bij het groente-gehaktmengsel doen, doorroeren en alles opwarmen.
5. Sla onderin taco, saus ertussen, kaas erop.
Eetsmakelijk 😍

 

Jacqueline Cloo

No comments yet.

Geef een reactie