Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

BBQ Citroen Vis

BBQ Citroen Vis

BBQ Citroen Vis

Bbq citroen visje

Het barbecue seizoen gaat weer beginnen! Tijd voor lange avonden buiten zitten, lekkere hapjes en drankjes en zo’n heerlijk stinkende barbecue. Sorry, heerlijk geurende barbecue natuurlijk ;). De barbecue is in ieder geval perfect voor jou als fodmapper, want je kunt er allerlei lekkere dingen opleggen die daarna direct de heerlijke rooksmaak van de kooltjes overnemen. Zo heb je extra smaak, zonder FODMAP’s.

Kies voor niet-gemarineerde stukken puur vis, vlees en vega opties. Snijd dikke plakken groenten zoals courgette, aubergine, wortel, pastinaak, zoete aardappel en paprika. Bestrijk de groenten met een beetje olijfolie en grill ze. Maak je eigen sausje, serveer met een gepofte aardappel en you are ready to go.

Je kunt voor wat extra groenten kiezen om de vis in dit recept op wat gesneden groenten te leggen: lekker en gezond.

Wij geven je hier een super makkelijk recept voor een BBQ Citroen Visje. Je hoeft hem alleen in aluminiumfolie te leggen met een paar smaakmakers en de barbecue doet de rest van het werk. Hang achterover en geniet!

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings

, , , , ,

Be Social

About Chef

Pin It on Pinterest