Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Bieten-wortel carpaccio

Bieten-wortel carpaccio

Bieten-wortel carpaccio

Een ontzettend makkelijk en klein voorgerecht, deze bieten-wortel carpaccio. Je kunt tijdens het FODMAP-dieet ca. 20 gram rode biet eten per keer. Dat is natuurlijk erg weinig, en vooral 20 gram gekookte rode biet verdwijnt zo in je holle kies. Maar 20 gram rauwe rode biet (echt heel erg lekker en zoet) is toch nog best wat! En als je dat combineert met andere soorten groenten, zoals in dit recept met wortel, dan krijg je een heerlijk licht en fris voorgerechtje. Een carpaccio gemaakt zonder vlees, helemaal plantaardig dus. En super lekker!

Kun je prima tegen fructanen en galactanen? Dan kan je prima alleen rode biet gebruiken.

Be Social

About Chef