Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Kurkuma Latte

Kurkuma Latte

Kurkuma Latte

Hij verschijnt bij steeds meer gezonde tentjes, en niet voor niets! De kurkuma latte is een super lekker én gezond drankje. Maar waarom is kurkuma zo gezond? Kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, staat bekend om zijn helende werking bij ontstekingen. Dit effect komt vooral naar voren  als je het combineert met gember en/of zwarte peper. Perfect voor deze laatste periode van de winter, en helemaal voor een onrustige buik! Een drankje met kurkuma kan dan bij sommige mensen echt wat verlichting geven.

Vaak wordt er een goede lepel honing of agave in een kurkuma latte gedaan, wat tijdens FODMAP (of wanneer je last hebt van fructose intolerantie), geen goed idee is. Daarom geven wij je een heerlijk recept voor een FODMAP-arme kurkuma latte. Let’s start met deze FODMAP variant! Dit recept is voor 1 persoon, maar je kunt de ingrediënten gemakkelijk vermeerderen met het aantal personen waarvoor je deze kurkuma latte maakt.

 

Recipe Rating

  • (4.2 /5)
  • 6 ratings

, , , ,

Be Social

About Chef

Pin It on Pinterest