Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Romige risotto met gepofte cherrytomaat

Romige risotto met gepofte cherrytomaat

Romige risotto met gepofte cherrytomaat

Risotto is eenvoudig te maken met een paar goede basisingrediënten. Normaal start je een risotto met een uitje, maar ook zonder ui is risotto heerlijk!

TIP

Voeg een FODMAP-arme smaakmaker toe zoals saffraan, tijm, rozemarijn of citroenrasp en je hebt een heerlijke smaakvolle risotto.

Door boter en kaas wordt de risotto lekker romig.

Eet je plantaardig of kan je niet tegen koemelk-eiwit? Kies dan voor ontgeurde kokosolie of kokosolie met een knoflookaroma (deze is bijvoorbeeld FODMAP-geschikt) ter vervanging van de boter en edelgistvlokken ter vervanging van de kaas. Ook super lekker!

Recept beoordeling

  • (0 /5)
  • 0 ratings

, ,

Be Social

About Chef

Pin It on Pinterest