Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Soepstengels

Soepstengels

Soepstengels

Lekker op de borreltafel, eventueel met een plakje rauwe ham eromheen gewikkeld. Of bij een verwarmende kom soep: de temperatuur buiten laat dat weer toe! Maak deze soepstengels van een FODMAP geschikt soort bloem/meel. kies bijvoorbeeld glutenvrije witbroodmix, of speltmeel wanneer je goed tegen spelt kan.

Variatietips:

Kneed eens andere smaakvolle ingrediënten door het deeg  zoals oregano, rozemarijn, zongedroogde tomaatjes (zeer fijn gesneden), zwarte olijven (zeer fijn gesneden, of gehakte noten, zaden of pitten. Zo maak je elke keer weer andere soepstengels!

Langer bewaren?

Dit recept maakt heerlijke verse soepstengels. Na een dag zijn die alleen niet zo lekker vers en knapperig meer. Wil je de soepstengels langer bewaren? Laat de FODMAP arme soepstengels dan na het bakken nog een uur in de oven liggen op 100 graden. Zo drogen de stengels uit, worden ze helemaal knapperig en kan je ze in een luchtdicht afgesloten bus of pot nog een tijdje bewaren!

Recipe Rating

  • (4.5 /5)
  • 1 rating

, ,

Be Social

About Chef