Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Spinazie pannenkoeken met een vulling van zalm en citroen-ricotta

Spinazie pannenkoeken met een vulling van zalm en citroen-ricotta

Spinazie pannenkoeken met een vulling van zalm en citroen-ricotta

Dit recept voor fodmap pannenkoeken is geïnspireerd op een recept van mijn nieuwe liefde: The Green Kitchen Stories. Dit Zweedse stel is ontzettend goed met het bedenken van originele en gezonde vegetarische recepten. Daarnaast zijn de foto’s altijd waanzinnig! Helaas voor jou als fodmapper wordt er vaak gebruik gemaakt van bijvoorbeeld peulvruchten en dadels. Maar met een beetje fantasie bedenk je daar wat op.

Zo ook hier: in plaats van een vulling met kikkererwten en appel heb ik hier gekozen voor een lekkere frisse vulling van gerookte zalm en citroen-ricotta. Ook gebruik ik een ander bloemmengsel omdat ik alleen boekweitmeel qua smaak net iets te heftig vindt. Psyllium voor een betere binding van de pannenkoeken en je krijgt direct nog een beetje extra vezels binnen.

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings

, , , ,

Be Social

About Chef

Pin It on Pinterest