Italiaans gekruide pinda’s

Italiaans gekruide pinda’s

Mis je de borrelnootjes op een feestje? Het knapperige laagje van een borrelnootje is niet snel na te maken – ook niet zo gek als je naar de ingrediëntenlijst kijkt, je wordt er bijna scheel van -, maar door zelf gekruide nootjes te maken krijg je wel dat lekkere gekruide smaakje.

Met dit recept tover je een simpele pinda in 5 minuten om tot een lekker gekruid nootje. Want ook tijdens het FODMAP dieet kan je heerlijke gekruide dingen eten!

Je kan deze notenmix ook in de oven maken maar dat duurt nét iets langer. Je krijgt dan een iets meer gebrande smaak, ook erg lekker! Mix alle ingrediënten door elkaar tot de kruiden en olie goed verdeeld zijn over de noten. Stort op een bakplaat en bak 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Let op dat de noten niet aanbranden.

 

De notenmix is nog ongeveer twee weken houdbaar, daarna kan hij een beetje ranzig worden (het vet oxideert).

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings